Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Αβραμόπουλος από Καλαμάτα: «Με ομοψυχία θα τα καταφέρουμε»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος εκπροσώπησε σήμερα την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα, για τον εορτασμό της Πολιούχου της πόλεως, Παναγίας Υπαπαντής. 

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε την ευκαιρία να περπατήσει στους δρόμους της Καλαμάτας χωρίς την προσωπική του ασφάλεια (και χωρίς να του κρατούν την ομπρέλα οι άντρες της συνοδείας του), ενώ συνομίλησε με πάρα πολύ κόσμο και πολίτες της περιοχής. Αρκετοί τον πλησίασαν και του εξέθεσαν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης.

Ο κ. Αβραμόπουλος στη συνέχεια προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μοιραστήκαμε με τους πολίτες της Καλαμάτας την όμορφη, γεμάτη ευλάβεια γιορτή της Υπαπαντής, της προστάτιδος της πόλης της Καλαμάτας.

Από αυτή τη γωνιά της πατρίδας μας, στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Αυτούς τους δύσκολους καιρούς πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, ώστε να σφυρηλατήσουμε την κοινωνική μας συνοχή και την εθνική μας ενότητα.

Μονάχα έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα και να ανοίξουμε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για την πατρίδα μας.

Με την ευλογία της Παναγίας, τη συλλογική μας προσπάθεια και σε πνεύμα ομοψυχίας και αλληλεγγύης, θα τα καταφέρουμε.

Η Ελλάδα σύντομα θα βρει και πάλι τον προσανατολισμό της και θα αναδειχθεί ως ένας ισχυρός παράγοντας και στην οικονομία και στην ευρύτερη περιοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...