Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκινούν οι φετινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας

Edgar Morin speaking at the Forun Libération 2008Image via Wikipedia
Edgar Morin
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, με ανακοίνωσή του, καλωσορίζει και φετος το Πατρινό κοινό "στις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, που θα απολαμβάνουμε όλοι κάθε Δευτέρα στο Ster Cinemas.

Ο κινηματογράφος εξακολουθεί να είναι η τέχνη με τη μεγαλύτερη απήχηση. Σήμερα στους δύσκολος καιρούς που ζούμε, ακόμη περισσότερο. Οι ιστορίες που διηγείται διαδίδονται αμέσως σε όλο τον κόσμο και οι μύθοι που διακινούνται μέσα από αυτόν έχουν μεγάλη δύναμη και πολλές φορές διάρκεια. Το σταρ σύστεμ, οι μοιραίες γυναίκες των ταινιών, οι άνδρες των γυναικείων φαντασιώσεων, γεννήθηκαν με τον κινηματογράφο. Και η απήχηση που έχουν τα επιτυχημένα έργα ξεπερνούν την εποχή τους.

Μερικά από αυτά που έχουν ξεπεράσει την εποχή τους και κυκλοφορούν σε επανέκδοση, διαλέξαμε για το φετεινό πρόγραμμα ενώ και οι νέες ταινίες που θα δούμε μαζί φέτος, σίγουρα φιλοδοξούν να αποδειχτούν πέρα από τον καιρό τους, γιατί είναι ταινίες γυρισμένες από μια νέα γενιά δημιουργών, που πέρα από τη φρεσκάδα της ματιάς τους, καταπιάνονται με τόλμη και ξεκάθαρο μυαλό με επίκαιρα θέματα που αφορούν τις σύγχρονες ευρωπαϊκές, και όχι μόνο, κοινωνίες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...