Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Οι δρόμοι της Πάτρας μετατρέπονται σε πίστα F1

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου οι δρόμοι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας θα κλείσουν για 3η χρονιά για το Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας (PICK) αλλά και επιδείξεις μονοθεσίων F3.

Πρόκειται για έναν αγώνα καρτ διεθνούς επιπέδου
με τη συμμετοχή πολλών αγωνιζομένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχωρίζει αυτή του τετράκις παγκόσμιου Πρωταθλητή Τζόναθαν Τονόν.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας φωτίστηκαν αρκετές λεπτομέρειες και καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί η διοργάνωση ποδηλατικού αγώνα sprint όπου σε κάθε γύρο θα αποκλείεται ο τελευταίος ποδηλάτης της κούρσας.

Η διαδρομή μέσα στην πόλη έχει σχήμα σταυρού Πάτρα, μιλώντας σχετικά ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Πλάτων Μαρλαφέκας τόνισε: «Στόχος μας είναι να μαζευτεί κόσμος απ΄ όλη την Ελλάδα και να προαχθεί το PICK σε ένα διεθνές τουρνουά με κορυφαίες συμμετοχές όπως του Τονόν. Έτσι θα φέρουμε κόσμο στον τόπο μας και θα δώσουμε χαμόγελο στον κόσμο που περνάει δύσκολα αυτό τον καιρό».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα σχέδια της επιτροπής όπως το σχολείο μηχανοκίνητου  αθλητισμού αλλά και η προοπτική διοργάνωσης PICK στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων σε παγωμένη πίστα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο σημαντική κρίνεται η παρουσία του Δημήτρη Χιωτίδη σε ρόλο αλυτάρχη. Όπως ίσως αντιλαμβάνεστε σε έναν αγώνα μέσα στους δρόμους της πόλης η ασφάλεια είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί απ’ ότι σε μια κανονική πίστα.

Αν δεν έχετε λοιπόν προγραμματίσει κάτι για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου ευκαιρία για μια εκδρομή στην Πάτρα. Εμείς θα είμαστε εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...