Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αρχές Ιανουαρίου το "Τουρνουά Κώστας Δαβουρλής"

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων θα διοργανώσει και εφέτος το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα εργαζομένων, "Τουρνουά Κώστας Δαβουρλής".

Το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου 2012 και θα γίνει σε γήπεδα με ελαστικό τάπητα.

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως και την Δευτέρα 19-12-2011 που είναι και η τελευταία προθεσμία, στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού.

Για δήλωση συμμετοχής οι ομάδες χρειάζεται να προσκομίσουν: α) τα παλαιά τους δελτία, β) κατάσταση από την εργασία τους θεωρημένη από τον εργοδότη τους και γ) βιβλιάριο ενσήμων ή ασφάλισης του φορέα τους.

Για την έκδοση νέων δελτίων οι ομάδες χρειάζονται να προσκομίσουν επιπλέον δύο φωτογραφίες για κάθε παίκτη και φωτοτυπία ταυτότητας, την Δευτέρα 19/12/2011 στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού

( Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Πατρών Κλάους και Ι. Ρίτσου) και ώρα 19:00 θα γίνει Γενική Συνέλευση με θέμα : «Οργάνωση πρωταθλήματος - καταβολή χρημάτων - κλήρωση ».
Η παρουσία των υπευθύνων των ομάδων είναι υποχρεωτική διότι η ομάδα τους δεν θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο Τμήμα Αθλητισμού, στα τηλέφωνα του  2610-313.404 & Fax: 2610-242.311, από 9:00 – 13:00 ( κ.κ. Ξένο Διονύσιο - Νταλαχάνη Σταύρο ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...