Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Νικολόπουλος: «Να πάρουν όλοι θέση και… ευθύνη για το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας»

«Επιτέλους να τελειώνουμε με αυτή τη φαρσοκωμωδία, που για την Πάτρα και την τοπική κοινωνία όμως, μπορεί να μετατραπεί σε βρόγχο που θα πνίξει για πάντα το μέλλον της και την ποιότητα ζωής των πολιτών της» δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος τη Τρίτη, σχετικά με το θαλάσσιο μέτωπο.

Μια μέρα μετά την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, όπου μεταξύ άλλων πρότεινε, οι τοπικοί παράγοντες να επισκεφθούν τον πρώην πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, να του υπενθυμίσουν τη δική του υπόσχεση και να του ζητήσουν να παρέμβει ώστε να λήξει το ζήτημα υπέρ της πόλεως, ο Αχαιός πολιτικός υπενθύμισε πως μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ούτε καν το περίφημο πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Δήμου, ΟΛΠΑ και του αντιπροέδρου της προηγούμενης αλλά και της σημερινής κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλου και πρόσθεσε: «Το σίριαλ μιας ενυπόγραφης συμφωνίας που με πολλές τυμπανοκρουσίες επιτεύχθηκε τον Οκτώβριο του 2010 αλλά έκτοτε… αγνοείται, πρέπει να τελειώσει.

Η Πάτρα ζητάει να αποκτήσει θέση και ρόλο στην δική της θάλασσα και στην δική της παράκτια ζώνη, χωρίς να αμφισβητεί τη ζωτική και εθνική σημασία του μεγάλου της λιμανιού. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η πρώην κυβέρνηση δεσμεύτηκαν γι’ αυτό, αλλά μετά… ξεχάστηκαν. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τους το θυμίσουμε και μάλιστα, με έντονο και επιτακτικό τρόπο. Κάθε τι άλλο, αποτελεί προφάσεις εν αμαρτίαις!

Οι ευθύνες βαραίνουν εξίσου, τους κυβερνητικούς βουλευτές, τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στην περιοχή, αλλά και τον αιρετό περιφερειάρχη. Θα πάρουν την θέση τους δίπλα στην πόλη και τους πολίτες της ή θα προτιμήσουν να σιωπήσουν για να μην γίνουν “ενοχλητικοί”; Όλοι κρινόμαστε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...