Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΜΑΡ ΑΧΑΪΑΣ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς έχει ήδη υλοποιήσει μια σειρά προγραμματικών συσκέψεων για τα σημαντικότερα θέματα της περιοχής (Κοινωνική Αλληλεγγύη, Αυτοδιοίκηση, Περιβάλλον, Παιδεία κλπ). Στα πλαίσια αυτά προγραμματίζει ευρεία συζήτηση στα γραφεία της ( Κανακάρη 143 & Γεροκωστοπούλου, 3ος Όροφος) στην Πάτρα για μια πρώτη προσέγγιση στο τεράστιο και κρίσιμο θέμα της ανάπτυξης της Πάτρας του Νομού και της Περιφέρειας.

Στην συζήτηση μας έχουν προσκληθεί μελή και φίλοι της Δημοκρατικής Αριστεράς που μπορούν με τις γνώσεις και την επαγγελματική τους ενασχόληση με αναπτυξιακά θέματα να συμβάλλουν στην περαιτέρω επεξεργασία και αποσαφήνιση των προγραμματικών θέσεων της Δημοκρατικής Αριστεράς για το θέμα αλλά και την διατύπωση προτάσεων και διεκδικήσεων που θα απευθύνονται στους φορείς της Αυτοδιοίκησης και την Κεντρική Εξουσία.

Επιδιώκουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμέτοχη στην συζήτηση μας χωρίς να έχει σημασία η κομματική κατάσταση των συμμετεχόντων. Όπως όλες άλλωστε οι συζητήσεις και εκδηλώσεις μας είναι ανοικτές με δικαίωμα λόγου σε όλους τους πολίτες. Στόχος είναι να κάνουμε μια καλή κουβέντα και για αυτό σας περιμένουμε την Τρίτη 20-12-2011 ώρα 7.30 μμ. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...