Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Συλλήψεις 26 ατόμων σε αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, σε Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 498 οχήματα και σε 662 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν, συνολικά, 180 και συνελήφθησαν 26.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν και κατηγορούνται από ένας, για κλοπή, για μαστροπεία, για κλοπή οχήματος, για πλαστογραφία, για χρέη στο δημόσιο, τέσσερις για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ένας μετά από ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ληστείας και 16 αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 129 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τρεις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και μία παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Επιπρόσθετα, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων Ρομά, για κλοπή ρεύματος, οι οποίοι αναζητούνται, ενώ κατασχέθηκαν τρία φυσίγγια διαφόρων τύπων, τέσσερις κάλυκες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, μεταφέρθηκε στο Τελωνείο Καλαμάτας, ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο Βούλγαρου πολίτη, για να διαπιστωθεί η νομιμότητα της κυκλοφορίας του και της παραμονής του στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...