Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Φρίκη στη Λακωνία - Βίασαν μέχρι θανάτου δύο σκυλάκια


Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία μιας οικογένειας από τη Σκάλα Λακωνίας, που δημοσιοποίησε η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και σύμφωνα με την οποία, άγνωστοι κακοποίησαν σεξουαλικά τα δυο οικόσιτα σκυλιά της, τα οποία λίγο αργότερα πέθαναν μέσα σε φρικτούς πόνους.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η οικογένεια το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 29 Ιανουαρίου. Τότε τα μέλη της οικογένειας βρήκαν ετοιμοθάνατο το ένα σκυλάκι της οικογένειας με εμφανή σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και βασανιστηρίων.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 15 Φεβρουαρίου έπεσε θύμα, πιθανότατα του ίδιου δράστη και το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας. Ο άγνωστος το άρπαξε και το μετέφερε σε ένα διπλανό χωράφι, το κρέμασε από ένα δέντρο και το κακοποίησε σεξουαλικά μέχρι να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με την οικογένεια, πολλές φορές τους τελευταίους μήνες ο απάνθρωπος βασανιστής είχε τρυπώσει στην αυλή τους καραδοκώντας για να πιάσει τα ζώα και, σε μια από αυτές, έπεσε το πορτοφόλι του το οποίο παραδόθηκε στην Αστυνομία. Ομως, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεν έχουν προχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...