Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αργολίδα: Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε.,  παρουσίασαν σήμερα  το πρόγραμμα : «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών» για την ενίσχυση με 50% επιχορήγηση νέων, υπό σύσταση και υφιστ άμενων επιχειρήσεων στους παραπάνω κλάδους.  

Η παρουσίαση  έγινε  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας , σε μία κυριολεκτικά κατάμεστη αίθουσα. Το πρόγραμμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες ή τους υποψήφιους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίησης, Τουρισμού, Χονδρικού Εμπορίου και Υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείτε  με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρών στην ενημέρωση αυτή ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης  Α. Πουλάς ,καθώς κι ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Γκαργκάσουλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...