Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Διάρρηξη 2 πρακτορείων του ΟΠΑΠ στα Φιλιατρά


Πρακτορεία του ΟΠΑΠ έβαλαν στο μάτι άγνωστοι διαρρήκτες το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή στα Φιλιατρά, δρώντας με τον ίδιο τρόπο και στις δύο περιπτώσεις και αρπάζοντας ό,τι χρήματα υπήρχαν μέσα. Οι διαρρήκτες ήταν ιδιαίτερα θρασείς, αφού στην πόλη λόγω του εορτασμού του πολιούχου η κίνηση τις μέρες αυτές είναι αυξημένη - αλλά ούτε αυτό φαίνεται ότι στάθηκε εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Το ένα μάλιστα από τα δύο πρακτορεία, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγες μήνες που μπαίνει στο στόχαστρο διαρρηκτών. Αυτή την φορά παραβίασαν την πλαϊνή πόρτα του μαγαζιού και αφαίρεσαν το συρτάρι του πάγκου με ό,τι χρήματα είχε, που υπολογίζονται περίπου στα 300 ευρώ σε κέρματα.

Στο δεύτερο πρακτορείο που βρίσκεται σε παράδρομο, επίσης κοντά στην κεντρική πλατεία, οι άγνωστοι διαρρήκτες μπήκαν από την πίσω πόρτα, την οποία παραβίασαν, και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 100 ευρώ περίπου σε κέρματα. Πάντως και αυτό το πρακτορείο δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κακοποιών... καθώς είχε προηγηθεί πριν από λίγα χρόνια ένοπλη ληστεία.

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...