Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο Αχιλ. Κωνσταντακόπουλος στη Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου


Ενα "βαρύ όνομα" επιχειρηματία που κατάγεται από ναυτιλιακό τζάκι είναι ο κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, που διαπρέπει στον ξενοδοχειακό τομέα και πλέον ανήκει στο δυναμικό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθώς κατάφερε να εκλεγεί μέλος του νέου συμβουλίου διοίκησης. Οπως επισημαίνει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνος Μασσέλος, ο κ. Κωνσταντακόπουλος ανέφερε στην αίτησή του ως υποψήφιος ότι ενδιαφέρεται για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και ειδικότερα για την Εκπαίδευση στην Πελοπόννησο, που είναι και τόπος καταγωγής του.

Την ίδια ώρα η γενική συνέλευση της Ενωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει στον κ. Κωνσταντακόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ΤΕΜΕΣ Α.Ε. («Costa Navarino»), τον τίτλο του επίτιμου προέδρου της, για τις προσπάθειές του σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά στην αναβάθμιση και καθιέρωση της Μεσσηνίας ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού.

Ο κ. Κωνσταντακόπουλος είναι απόφοιτος του Ecole Hoteliere de Lausanne. Από το 1995 έως σήμερα είναι διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών ΚΟΣΤΑΤΕΡΑ ΑΤΕΕ (εταιρεία επενδύσεων, συμμετοχών και ανάπτυξης ακινήτων) και ΤΕΜΕΣ Α.Ε. («Costa Navarino», Μεσσηνία). Είναι μέλος του Δ.Σ. των εταιρειών COSTAMARE SHIPPING COMPANY SΑ και CIEL SHIPMANAGEMENT SΑ, εταιρειών διαχείρισης πλοίων κοντέινερ, καθώς και της εταιρεία ΓΕΩΕΛΛΑΣ ΑΜΜΑΕ (εξόρυξη και επεξεργασία βιομηχανικών ορυκτών). Συμμετέχει επίσης ως μέλος του Δ.Σ. στις εταιρείες ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., ΑΜΑΘΟΥΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ., AUTOHELLAS ΑΕ. [HERTZ (franchisee)], CYBARCO PLC, CYBARCO ATE, CYBARCO ΑΕ. και Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...