Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αποστολή στη Fruit Logistica είχε η Τρίπολη


Αγρότες του Δήμου επισκέφτηκαν τη διεθνή έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών Fruit Logistica στο Βερολίνο.

Η Fruit Logistica είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως Έκθεση για την παραγωγή,την μεταποίηση, την τυποποίηση, την προβολή, την προώθηση και την εμπορία φρέσκων προϊόντων και συμμετείχαν σε αυτή περισσότεροι από 2500 εκθέτες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Την πρωτοβουλία πήρε η δημοτική αρχή. Στην έκθεση τους αγρότες συνόδευσαν  συνόδευσαν ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Εντατελμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Παπαδημητρίου και οι γεωπόνοι κ. Αντώνης Μητρόπουλος και κ. Κώστας Μαλλίρης.Η αποστολή» επέστρεψε την  Κυριακή το μεσημέρι από το Βερολίνο της Γερμανίας.

 Οι συμμετέχοντες στην επίσκεψη-εκδρομή είχαν την ευκαιρία να δουν πραγματικά εντυπωσιακά πράγματα σε όλους τους παραπάνω τομείς  ενώ συζήτησαν και  ενημερώθηκαν από  εκθέτες  για ότι τους ενδιέφερε έχοντας στην διάθεσή τους δύο διερμηνείς σε όλη  την διάρκεια της επίσκεψης.

Διαπίστωσαν για μία ακόμα φορά την τεράστια σημασία της σωστής προώθησής των προϊόντων  στις αγορές μέ άριστη ποιότητα και εμφάνιση, ενώ παράλληλα αποκόμισαν εμπειρίες για την σωστή διαχείριση της παραγωγής τους και μεγιστοποίηση των εισοδημάτων τους εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες διάθεσης του κάθε προϊόντος.

Εκτός από την έκθεση οι συμμετέχοντες στην εκδρομή ,το Σάββατο έκαναν και μία πολύωρη τουριστική περιήγηση στο Βερολίνο με επισκέψεις σε μουσεία, ιστορικούς χώρους ,ζωολογικό κήπο κλπ.

Η εκδρομή διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία του Δήμου Τρίπολης και όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή  κάλυψαν με εξ ολοκλήρου δική τους δαπάνη την συμμετοχή τους.

Πηγή: dou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...