Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ Η ΝΟΔΕ Αργολίδας ΜΕ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΑ


Η ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αργολίδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έγινε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στο Ναύπλιο με προσκεκλημένους, τον  Βουλευτή Επικρατείας Γιάννη Μιχελάκη και τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Μανώλη Αγγελάκα.

Στην εκδήλωση μίλησαν και οι δυο προσκεκλημένοι παρουσία πολύ κόσμου από όλη σχεδόν την Αργολίδα.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης έδωσαν την ευκαιρία στους παριστάμενους να απευθύνουν ερωτήσεις στους ομιλητές, οι οποίες όλες σχεδόν περιστρέφονταν, που άλλου, στην δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας.

Την πίτα έκοψαν από κοινού οι προσκεκλημένοι Γιάννης Μιχελάκης και Μανώλης Αγγελάκας, με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτη, τον βουλευτή Αργολίδος Ιωάννη Ανδριανό, και τον πολιτευτή της ΝΔ Β. Σιδέρη.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος,η κα Τέτα Κρητικού (πεθερά του πρωθυπουργού), ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Αργολίδος Φ. Κολεβέντης, ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ Δ. Σαραβάκος, ο σύμβουλος αθλητισμού του πρωθυπουργού Γ. Μπόλας, οι αντιδημαρχοι Ναυπλιέων Γ.Τζαρίμας και Α.Δήμας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ-Μ Δ. Γκαβούνος, ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Κρίγκος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλιέων Χ.Γραμματικόπουλος, η νεολαία της ΟΝΝΕΔ και ο πρόεδρος της Γ. Μπούνος και ο τέως νομάρχης Αργολίδας Β. Σωτηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...