Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΠΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Με ανάρτηση  στο facebook  μέλος της "Πύλης Πολιτισμού" ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου για επεισόδια στα γραφεία, σήμερα το βράδυ κατά  την διάρκεια που βρισκόταν σε εξέλιξη η διανομή φαγητού σε απόρους. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Μετά λύπης μας σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή στα γραφεία του Συλλόγου μας στην Πρόνοια παρενοχλούμαστε έντονα από την "χρυσή αυγή"... ασκούν με τη βία έλεγχο και παρενοχλούν τη δράση του κοινωνικού μας παντοπωλείου!!!! εκεί έχουμε φτάσει!!
Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου δημιουργήθηκε με σκοπό να προάγει τον πολιτισμό μέσα από διάφορες δράσεις. Μέσα στα πλαίσια αυτού του πολιτισμού δεν δώσαμε συνέχεια σε παρενοχλήσεις που δεχθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Σήμερα έγιναν ακόμη πιο προκλητικοί... ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΕΔΩ??? ελπίζουμε να καταφέρουμε να περιορίσουμε αυτούς τους λίγους και να μην αφήνουμε πια να επιβραβεύονται συμπεριφορές άκρατης βίας. Είναι προφανές ότι γίνεται μια προσπάθεια να εμποδίσουν την προσπάθειά μας και να προσδώσουν πολιτικές διαστάσεις σε ένα σύλλογο που από την αρχή της δημιουργίας μας φωνάζουμε ότι είμαστε ένας σύλλογος πολιτών για τους πολίτες που, αν το κράτος έκανε αυτό που έπρεπε και λειτουργούσε σωστά δεν θα υπήρχε η ανάγκη των δικών μας δράσεων...
Προσπαθούμε να μείνουμε έξω από όλα αυτά με νύχια και με δόντια. Απλώς κάνοντας 5-10 μικρά πραγματάκια, όσα αντέχουμε, κυρίως για τα παιδιά... ακόμη και οι οικογένειες που έχουμε "υιοθετήσει" και προσφέρουμε τρόφιμα, επειδή και αυτά είναι λιγοστά πιά, είναι κυρίως οικογένειες με παιδιά!!! είναι ανήκουστο σε μια χώρα , το 2012, που θέλει να λέγεται πολιτισμένη να υπάρχουν τέτοια κρούσματα δικτατορικών και βίαιων συμπεριφορών... ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!! δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουμε!!! είναι δίπλα μας!! "
Να σημειωθεί πως στο χώρο όπου βρίσκονταν τα γραφεία της Πύλης Πολιτισμού  συγκεντρώθηκαν μέλη από το Σύριζα και Ανταρσία Αργολίδος  ,όπου ήρθαν σε αντιπαράθεση με συνθήματα με τα μέλη της Χρυσής Αυγής . Φυσικά ανάμεσα τους ήταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Αργολίδος κ. Αλεξανδρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...