Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του απανθρακωμένου Καλαματιανού στην Τρίπολη


Νέα δεδομένα στην υπόθεση του 34χρονου Καλαματιανού που απανθρακώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε θάλαμο του ψυχιατρείου της Τρίπολης. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο νεαρός δεν ήταν τρόφιμος του Ψυχιατρείου, αλλά άτομο με ειδικές ανάγκες. 

Ο λόγος που βρέθηκε στο νοσοκομείο της αρκαδικής πρωτεύουσας ήταν επειδή έπασχε από παιδική εγκεφαλοπάθεια και διέθετε δείκτη νοημοσύνης πολύ κάτω του φυσιολογικού, νοσηλεύτηκε για αλλαγή φαρμάκου. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Γιώργου Παπασταματάκη, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», είχε μεταφερθεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο από την προηγούμενη ημέρα με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Για το λόγο αυτό του έκαναν συρραφή στο μπροστινό μέρος (έτσι έχει καταγραφεί στο βιβλίο του τμήματος), ενώ χαρακτήρισε το όλο συμβάν ως «περίεργο».

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η πρώτη εκτίμηση των γιατρών ήταν ότι είχε χτυπηθεί από άλλον άνθρωπο. Ήταν, δε, σε κατάσταση υπερδιέγερσης από τα κατασταλτικά φάρμακα, γεγονός που καθιστούσε δύσκολη την περιποίηση των τραυμάτων του.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Κατσίβελας, έχει διατάξει ήδη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τα αίτια του θανάτου του νεαρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...