Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Mε αφορμή τα 33 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Ξυλούρη διοργανώθηκε τιμητικό αφιέρωμα στην μνήμη του “Αρχάγγελου” της Κρήτης στο Κρανίδι Αργολίδας. 

Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Γενικού Λυκείου Κρανιδίου με συνδιοργάνωση  από το  Φάρο Πόρτο Χελιού , Μουσικό Σύλλογο Ερμιόνης , Θεατρικό  Όμιλο Ερμιονίδος , Α.O. Κορώνiς Κοιλάδα και το  Γενικό Λύκειο Κρανιδίου.  Συμμετείχαν οι ορχήστρες  του Γιώργου Ξυλούρη και Αλέξανδρου Μπέλε . 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και καλωσόρισμα του Διευθυντή του ΤΕΛ Κρανιδίου κ. Ιωάννη Δημαράκη. Για το έργο του Νίκου Ξυλούρη μίλησε ο Λάμπρος Λιάβας καθηγητής του Μουσικού τμήματος πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έγινε και προβολή βίντεο για την ζωή και το έργο του Ν.Ξυλούρη. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε η γυναίκα του αείμνηστου τραγουδιστή Ουρανία Ξυλούρη ,από τον δήμαρχο Ερμιονίδος Δημήτριο Καμιζή. 

Η βραδιά έκλεισε με κρητικά εδέσματα. Το παρών τους έδωσαν ο πολιτευτής Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης ,ο πρόεδρος του θεατρικού ομίλου Ερμιονίδος Δημήτρης Σίδερης ,ο πρόεδρος του Α.Ο Κορωνίς Κοιλάδας κ. Παναγιώτης Αγρίμης, εκπρόσωπος  του Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ ,καθώς και πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος μαζί με τους μουσικούς τραγούδησαν όλοι μαζί όρθιοι Πότε θα κάνει ξαστεριά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...