Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ 85 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ολοένα και σε περισσότερους χτυπάει την πόρτα η κρίση, αφού όσο περνάει ο καιρός, η φτώχεια και η εξαθλίωση βαθαίνει όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα τα ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο πολλαπλασιάζονται.

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, εκτός από το Συσσίτιο το οποίο λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια και σιτίζει περισσότερους από 140 συνανθρώπους μας από ολόκληρη την πόλη του Ναυπλίου, αλλά και την «Ιματιοθήκη της Αγάπης» που έχει δημιουργηθεί, δίνοντας διάφορα ρούχα, πρόσφερε σήμερα για μία ακόμη φορά σε περισσότερες από 85 οικογένειες τρόφιμα.

Να σημειωθεί πως το Συσσίτιο θα λειτουργήσει κανονικά όλες τις ημέρες των εορτών, ακόμα και ανήμερα των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων.

Ο ιερέας της ενορίας της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος, θέλησε να ευχαριστήσει όλους είτε προφέρουν εθελοντική εργασία ,είτε προσφέρουν τρόφιμα ή ρούχα για το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας και ευχήθηκε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι ημέρα αγάπης για τον συνάνθρωπο αλλά κυρίως να βιώσουμε αληθινά το μεγάλο μυστήριο της Θείας Ενανθρωπήσεως και να γίνουμε ταπεινοί προσκυνητές του Χριστού, διότι μόνο κοντά σε Αυτόν θα βρούμε την θεραπεία μας, την παρηγοριά στον πόνο μας ,την υπομονή στην δοκιμασίας μας και την ελπίδα στην ζωής μας, διότι Αυτός είναι η Αληθινή και Αδιάψευστη ΧΑΡΑ και ΕΙΡΗΝΗ και ΖΩΗ του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...