Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΆΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΆΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Με τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, που έψαλε η δημοτική παιδική χορωδία Ναυπλίου που σε αυτή συμμετείχε και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, άνοιξε το πάρκο του Άι Βασίλη στο Ναύπλιο. 

Το πάρκο Άι Βασίλη που λειτουργεί στο πάρκο του ΟΣΕ θα παραμείνει ανοιχτό για 15 ημέρες περίπου ενώ τα μικρά παιδιά που άρχισαν ήδη να το επισκέπτονται ενθουσιάστηκαν.

 Δέκα ξύλινα σπιτάκια, περίμεναν τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες για να τους χαρίσουν μια αξέχαστη, Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.
 
Στο σπίτι του, o Άι- Βασίλης, υποδέχεται τα παιδιά, συζητούν και μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί του. Το σπιτάκι των παραμυθιών φιλοξενεί παραμυθούδες που διαβάζουν θαυμαστά παραμύθια ενώ το εργαστήρι του Άι-Βασίλη φιλοξενεί εργαστήρια κατασκευών, υλικά που λαμπυρίζουν, χαρτόνια, ψαλίδια, έναν εμψυχωτή και η δημιουργία πρωταγωνιστεί.

Εθελοντές βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν το στολίδι τους που θα το πάρουν μαζί τους για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.Στο Ζαχαρόσπιτο δοκιμάζουν και μαθαίνουν συνταγές για παραδοσιακά γλυκίσματα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο! Στο ταχυδρομείο του Άι-Βασίλη τα παιδιά στέλνουν τα γράμματα τους και τις ευχές τους ενώ στο σπιτάκι για τα κεράσματα του Άι-Βασίλη γεύονται χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...