Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗΤΟΥΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Παραμονή Χριστουγέννων ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος επισκέφτηκε μαζί με τον θεματικό αντιπερειφεριάρχη κ. Πουλά το συσσίτιο του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για να δει από κοντά το μεγάλο έργο που επιτελούν ο Ιερέας του ναού Πατέρας Ελευθέριος Μίχος μαζί με τους εθελοντές που καθημερινά φροντίζουν και μοχθούν για να ετοιμάσουν το συσσίτιο για όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Να σημειωθεί πως συο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας τρώνε καθημερινά γύρω στα 150 άτομα. Κατόπιν ο περιφερειάρχης επισκέφτηκε την ιματιοθήκη της αγάπης του ιερού ναού και είδε κι εκεί από κοντά με πόσο φροντίδα οι εθελοντές τακτοποιούν και διανέμουν τα ρούχα σε όποιον τα έχει ανάγκη.

Κι όπως είπε ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης "Ο χώρος μοιάζει πιο πολύ με μαγαζί πώλησης ρούχων…" Τέλος ο κ.Χειβιδόπουλος ζήτησε από τον πατέρα Ελευθέριο να ευχαριστήσει εκ μέρους του, όλους τους εθελοντές που πράγματι επιτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο και τόνισε με σημασία ότι οι πολιτικοί θα πρέπει να βοηθήσουν έμπρακτα την τόσο αυτή σημαντική προσπάθεια.
 
ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 

Η γέννηση του Θεανθρώπου αποτελεί το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για την ανθρωπότητα. Είναι μια ηλιαχτίδα φωτός ακόμα και για το πιο σκοτεινό μονοπάτι. Για την Ελλάδα και για τους Έλληνες πολίτες που έχουν τόσο δοκιμαστεί είναι ένα αποκούμπι παρηγοριάς αλλά συνάμα και ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον που βασισμένο στην αλληλεγγύη των πολιτών υπόσχεται περισσότερες χαρές από ότι λύπες. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, γεμάτα υγεία και αισιοδοξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...