Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


Η Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας μη Κερδοσκοπική Εταιρεία σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κορινθίας και την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ενημέρωσε τις επιχειρήσεις και τους ανέργους της περιοχής μας σε μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης, ως ακολούθως:

1. Συμβουλευτικής και κατάρτισης με σκοπό την επανένταξη στην εργασία των απολυμένων-ανέργων στους κλάδους Λιανικού Εμπορίου, Εμπορίας-διακίνησης και συντήρησης αυτοκινήτων και κατασκευών δομικών υλικών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

2. Συμβουλευτικής και κατάρτισης με σκοπό την ενίσχυση της προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού, των ΜΜΕ και των Επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας
Η παρουσίαση των δύο παραπάνω προγραμμάτων κατάρτισης που αφορούν ανέργους και επιχειρήσεις  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 .
Τα έργα εντάσσονται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...