Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


Το ΠΑΣΟΚ προχωρεί αποφασιστικά στις διαδικασίες για το συντακτικό 9ο Συνέδριο του. Στο πλαίσιο αυτό συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου , η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (Ν.Ο.Ε.Σ.) Αργολίδας στα γραφεία της Ν.Ε. στο Ναύπλιο. 

"Είμαστε όλοι εδώ , γιατί πιστεύουμε στη δύναμη του οργανωμένου πολιτικού αγώνα.
Του αγώνα όλων αυτών που ξέρουν να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και με δύναμη ψυχής να ορίζουν την πορεία αυτού του τόπου", τόνισε με έμφαση ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αργολίδος κ. Χρήστος Ουλής και συνέχισε: "Του αγώνα όλων των συντρόφων , των φίλων , των οπαδών , των στελεχών που βλέπουν το αύριο αναλαμβάνοντας δράση σήμερα , παίρνοντας πνοή και δύναμη από τις αρχές και τις αξίες μας για να δημιουργήσουμε μαζί την Ελλάδα που μπορούμε και αξίζουμε, το οφείλουμε στην ιστορική δικαίωση των κόπων των Ελλήνων.
Το οφείλουμε στην ιστορική δικαίωση των ελπίδων και των προσδοκιών μας".

Το παρών τους έδωσαν  αρκετά στελέχη ,μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδος κ. Ι. Μανιάτης , αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος κ. Α. Χειβιδόπουλος , ο Πρώην δήμαρχος Ερμιονίδος κ. Λεμπέσης , η κα Σ. Γκιόλα , ο πρώην δήμαρχος Λυγουριού κ. Τσακαλιάρης , ο δημοτικός σύμβουλος  Άργους Κ. Γκαργκάσουλας και πολλοί άλλοι.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...