Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Σπάρτη: Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων κατέσχεσαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο ύποπτο αυτοκίνητο και βρήκαν στο εσωτερικό του συνολικά 2.990 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ συνέλαβαν τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 44 και 19 χρόνων


Μεγάλη ποσότητα τσιγάρων διαφόρων εταιριών τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης μετέφεραν δυο Πακιστανοί που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινούνται με το αυτοκίνητό τους στη Σπάρτη, έτοιμοι να τα διακινήσουν.

Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο, βρήκαν στο εσωτερικό του συνολικά 2.990 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και συνέλαβαν τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 44 και 19 χρόνων, οι οποίοι ανακρίνονται για να εξακριβωθεί από πού τα είχαν προμηθευτεί και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων υπέρ του ελληνικού δημοσίου, ενώ το όχημα των δυο Πακιστανών κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης αξιόποινων πράξεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...