Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Έπιασαν τους ληστές της Ερμιόνης

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων στο Ίλιον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα, γάντια και παπούτσια που φορούσαν στις ληστείες, πλήθος κινητών τηλεφώνων και μικροποσότητα ηρωίνης


Συνελήφθησαν στην Αθήνα δύο άτομα, ηλικίας 32 και 50 ετών, που φέρονται να διέπραξαν ληστείες σε τράπεζες. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έρευνες έχουν καταλήξει στο ότι οι δύο συλληφθέντες μαζί με τουλάχιστον έναν συνεργό τους, διέπραξαν δύο ληστείες, στην Αμάρυνθο Ευβοίας και στην Ερμιόνη. Η ληστεία στην Αμάρυνθο Ευβοίας, διαπράχθηκε τον Ιούλιο με λεία 21.725 ευρώ. Κατά τη ληστεία στην Ερμιόνη, είχαν αφαιρεθεί 18.885 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων στο Ίλιον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα, γάντια και παπούτσια που φορούσαν στις ληστείες, πλήθος κινητών τηλεφώνων και μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες αποτελούν τη συνέχεια επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης που είχε ξεκινήσει τη δράση της από το καλοκαίρι του 2012 και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπραξε συνολικά 24 ληστείες Τραπεζών και περισσότερες από 10 κλοπές αυτοκινήτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...