Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Τρένο κάθε απόγευμα Καλαμάτα - Μεσσήνη κατά τη διάρκεια του Νησιώτικου πανηγυριού

Τρένο θα πηγαίνει στη Μεσσήνη κάθε απόγευμα κατά τη διάρκεια του Νησιώτικου πανηγυριού, από αύριο έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.


Οπως έγινε γνωστό από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά μία ώρα. Από το σταθμό της Καλαμάτας το πρώτο τρένο της ημέρας θα αναχωρεί στις 2.30 το μεσημέρι και το τελευταίο στις 10.30 το βράδυ. Αντίστροφα από τη Μεσσήνη θα αναχωρεί στις 3 το μεσημέρι και στις 11 το βράδυ.

Το πρόγραμμα θα διαφοροποιηθεί μεθαύριο Σάββατο 21 του μήνα, λόγω της εκδρομής που οργανώνεται για τους φωτογράφους φίλους του σιδηροδρόμου στη γραμμή Καλαμάτα - Ασέα, καθώς στο μηχανοστάσιο Καλαμάτας υπάρχει μόνο ένα τρένο. Τα δρομολόγια από Καλαμάτα για Μεσσήνη θα ξεκινήσουν μεθαύριο στις 6.30 το απόγευμα και από Μεσσήνη στις 7 το βράδυ. Τα τελευταία δρομολόγια της ημέρας πάντως θα παραμείνουν και το Σάββατο ως έχουν.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 2 ευρώ με επιστροφή και τα εισιτήρια θα κόβονται μέσα στο τρένο.

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ  ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ

Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός της Μεσσήνης καθαρίζεται από συνεργεία του δήμου για να είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες τις ημέρες του πανηγυριού.

Με σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Μεσσήνης ενημερώνει ότι ήδη έχουν καθαριστεί από τα χόρτα οι γραμμές του τρένου από το ύψος της γέφυρας του Παμίσου μέχρι και το σταθμό, και έχουν κλαδευτεί τα δέντρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη ότι ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος βρίσκεται σε επαφή με στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με στόχο την επαναδρομολόγηση της γραμμής Καλαμάτα - Μεσσήνη σε μόνιμη βάση.

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...