Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Καλαμάτα- "Κρυφτούλι" για το απογευματινό μάθημα

"Κρυφτούλι" έπαιζαν χθες από το πρωί καταληψίες, εκπαιδευτικοί και Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα στην Καλαμάτα άλλα σχολεία άνοιγαν κι άλλα έκλειναν με κατάληψη, ενώ οι καθηγητές προσπαθούσαν να ανατρέψουν την απόφαση της Διεύθυνσης για τα απογευματινά μαθήματα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες οι καθηγητές απεργούσαν αλλά η συμμετοχή συρρικνώθηκε στο 18,63%. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τους συνδικαλιστές να ζητούν από τη Διεύθυνση να μην γίνουν απογευματινά μαθήματα, προφανώς υπερασπιζόμενοι και το δικαίωμα της αργίας των μη απεργών.

Εν τω μεταξύ μέσα στο χαμό, κατά τη διάρκεια της κατάληψης στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία κι έκλεψαν από το κυλικείο του σχολείου μεγάλες ποσότητες σάντουιτς, αναψυκτικών και νερών.

Χθες το πρωί μετά την κλοπή το 1ο Λύκειο άνοιξε, όμως συνεχίστηκε η κατάληψη στο 2ο, στο 3ο, στο 6ο Λύκειο και στα ΕΠΑΛ της Καλαμάτας.  Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας επέμεινε στην απόφασή της να γίνονται μαθήματα σε διπλανά σχολεία από τις 3 το απόγευμα, ως εξής: Το 3ο Λύκειο Καλαμάτας στο Γυμνάσιο Παραλίας. Το 2ο Λύκειο στο 18ο Δημοτικό. Το 1ο-2ο ΕΠΑΛ στο Μουσικό. Το 4ο ΕΠΑΛ στο 5ο Γυμνάσιο. Και το 6ο Λύκειο στο 16ο Δημοτικό.

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...