Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Κλειστούς βρήκαν οι τουρίστες και οι επισκέπτες τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Αργολίδας, καθώς συνέχισαν για δεύτερη μέρα τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αργολίδα.


Με συμμετοχή μεγαλύτερη από 90% οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αργολίδα συμμετέχουν στη δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας τους.

Όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι (τα τρία μνημεία της UNESCO στην Αργολίδα Επίδαυρος Μυκήνες Τίρυνθα) και τα αρχαιολογικά Μουσεία, παραμένουν κλειστά ενώ στο φρούριο του Παλαμηδίου συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί οι εργαζομενοι του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αργολίδα, ανάρτησαν πανό και διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια για την απεργιακή τους κινητοποίηση στους επισκέπτες.

Η δυσφορία των τουριστών και των επισκεπτών του Μεσαιωνικού κάστρου ήταν μεγάλη, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για την απεργία και έτσι βρήκαν τις πόρτες κλειστές και έφυγαν απογοητευμένοι, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ελλήνων επισκεπτών από την Γερμανία που ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...