Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Διαψεύδουν τα περί διαθεσιμότητας υπαλλήλων του Δήμου Τρίπολης


Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας Σώστης Κοσκινάς διαψεύδουν τα περί διαθεσιμότητας υπαλλήλων του Δήμου Τρίπολης.

O Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας Σώστης Κοσκινάς στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στα ΜΜΕ σχετικά με δημοσιεύματα περί διαθεσιμότητας δημοτικών υπαλλήλων διέψευσαν κατηγορηματικά ότι ο Δήμος Τρίπολης συγκαταλέγεται στους 30 Δήμους από τους οποίους αναμένεται να ξεκινήσει την διαθεσιμότητα το Υπουργείο Εσωτερικών γιατί αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ή έχουν πλεονάζον προσωπικό.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σμυρνιώτης αναφέρθηκε σε οικονομικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Τρίπολης δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα ενώ παρουσίασε και επίσημα στοιχεία που εμφανίζουν πλεόνασμα 2.561.000 ευρώ .

Επίσης στο λόγο του ο Δήμαρχος τόνισε την προσφορά των εργαζομένων στο Δήμο Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας Σώστης Κοσκινάς από την πλευρά του δήλωσε: «Υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις και όχι πλεονάζον προσωπικό .Σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης θα έπρεπε να εργάζονται 471 άτομα και υπηρετούν μόλις 289.» Ο κ .Κοσκινάς επίσης αναφέρθηκε και στην αναστάτωση που προκάλεσαν αυτά τα δημοσιεύματα ηλεκτρονικών μέσων ,περί διαθεσιμότητας ,στους υπαλλήλους του Δήμου Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...