Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Γιορτή του πατέρα στα Πάκια Λακωνίας


Από το Γραφείο ΤύπουΟ Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πακίων ‘’Η ΒΡΥΣΟΥΛΑ΄΄με την διάθεση να... κρατηθεί το χωριό ζωντανό πραγματοποίησε και φέτος τη γιορτή του ΠΑΤΕΡΑ στις 16 ιουνιου2013 ημέρα Κυριακή.

Έγινε αρτοκλασία στον Ιερό ναό του αγίου Δημητρίου υπέρ των πατερών Πακιωτών και μετά το περάς της Θειας λειτουργίας έγινε εκδήλωση στο καφενείο ΄΄ΤΟ ΠΑΚΙΩΤΙΚΟ΄΄.
Έγινε χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ Σπύρο Καρούνη. Καλωσόρισμα έκανε η γραμματέα κα. Δήμητρα Κρυπωτού που παρουσίασε και όλη την εκδήλωση.
Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο εφημέριος του χωριού πατέρας Παναγιώτης Λεγάκης,ο οποίος πραγματικά μας καθήλωσε με το μεστό και γεμάτο νόημα λόγο του.
Πήρε έναυσμα από το γεγονός ότι η κοσμική γιορτή του πατέρα συνέπεσε με την Κυριακή των Πατερών της εκκλησίας και ως γνήσιος εντολοδόχος του Χριστού μας έδωσε και πήραμε πολλά.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του χωριού κ. Καρούνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης,η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου κα Αλειφέρη, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου μέλη από άλλους Συλλόγους και πλήθος κόσμου.
Η εκδήλωση έκλεισε με δυο ωραιότατα ποιήματα για τον πατερά από την Πακιωτοπούλα Ευγενία Κουλούρη και με την ευχή να είμαστε του χρόνου όλοι εδώ μαζί ξανά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...