Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Σπάρτη: Σπείρα νεαρών τσιγγάνων με δυο ληστείες εξασφάλισε λεία 130.000 ευρώ

Δεκαέξι και είκοσι ετών οι δυο δράστες που... μπούκαραν σε σπίτια στη Σπάρτη και στην Κοκκινόραχη Λακωνίας και ξάφρισαν τιμαλφή και χρυσαφικά

Στην εξιχνίαση μόλις δυο κλοπών από σπίτια στη Σπάρτη και την Κοκκινόραχη Λακωνίας οδήγησε η σύλληψη ενός ανήλικου τσιγγάνου και ενός συνεργού του, αλλά είχαν και οι δυο εξαιρετικά πλούσια λεία αξίας άνω των 130.000 ευρώ!

Οι δυο τσιγγάνοι ηλικίας 16 και 20 χρόνων εντοπίστηκαν λίγες ώρες μετά την τελευταία κλοπή στη Σπάρτη, όπου είχαν αρπάξει χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή. Οι νεαροί δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη δύο συνεργούς τους που κατάφεραν να διαφύγουν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Από την έρευνα της τοπικής Ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι και πριν από μια εβδομάδα είχαν τρυπώσει σε ένα σπίτι στην Κοκκινόραχη και είχαν κλέψει μετρητά χρυσαφικά και έναν φορητό υπολογιστή. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για οργανωμένη συμμορία η οποία έχει διαπράξει και άλλες κλοπές στην περιοχή της Λακωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...