Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΆΡΓΟΣ

Στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου η τελετή απονομής πτυχίων για το σχολικό έτος 2012 - 2013 των σπουδαστών του ΙΕΚ Μαγειρικής Πελοποννήσου συμπληρώνοντας έναν χρόνο από την λειτουργία της σχολής στην πόλη του Άργους. 

Χαιρετισμό προς τους 11 δευτεροετείς απόφοιτους της σχολής απεύθυνε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δ. Καμπόσος , ο πρώην πρόεδρος του Ο.Τ.Ε.Κ Λ. Σορωνιάτης καθώς και ο διευθυντής της σχολής Κ. Καχριμάνης.

Συνολικά στους μαθητές της μαγειρικής σχολής απονεμήθηκαν επίσης έπαινοι για την εθελοντική εργασίας τους στο κοινωνικό μαγειρείο του δήμου Άργους-Μυκηνών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός Γ. Νότης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ν. Γκαβούνος, ο αντιδήμαρχος Α. Κουκουβές, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κρίγγος και Χρήστος Πετσέλης και φυσικά οι γονείς και οι φίλοι των σπουδαστών που δεν έκρυβαν την χαρά τους.

Στην συνέχεια οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μαγειρικές παρασκευές  των σπουδαστών στο μπουφέ που είχε στηθεί για την περίσταση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...