Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η INTERAMERICAN στο Συνέδριο για τις «Αναπτυξιακές προοπτικές στη Δυτική Ελλάδα»

Αξιοπρόσεκτη ήταν η  παρουσία της INTERAMERICAN στη διήμερο Συνέδριο που οργάνωσε στην Πάτρα, στις 14-15 Ιουνίου, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και ο διαδικτυακός τόπος pelop.gr για την ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα. 

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος  της εταιρείας για τις προοπτικές που διαμορφώνονται και στο πεδίο των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων σε αυτή τη σημαντική περιοχή της ελλαδικής περιφέρειας, συμμετείχαν στο Συνέδριο ως ομιλητές οι Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας και Γιώργος Βαλαής, γενικός διευθυντής Βοήθειας.

Ο κ. Βελιώτης αναφέρθηκε στις συνθήκες που διαμορφώνονται στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας και στις ασφαλιστικές καλύψεις, τονίζοντας την αναγκαιότητα συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για να ξεπεραστούν τα προβλήματα του συστήματος υγείας και υπογραμμίζοντας την τεχνογνωσία και τη διαχειριστική επάρκεια της INTERAMERICAN. Ο ομιλητής πρόβαλε το παράδειγμα του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας και των υποδομών της εταιρείας, που συνοδεύεται από την εμπειρία του επιτυχημένου ολλανδικού μοντέλου,  δεδομένου ότι ο όμιλος ACHMEA, μητρικός της INTERAMERICAN, αποτελεί τον πρώτο ασφαλιστή υγείας πανευρωπαϊκά.

Ο κ. Βαλαής παρουσίασε ως πρότυπο μελέτης της συνέργειες που επιτυγχάνει η εταιρεία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την παροχή υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας –κυρίως αεροδιακομιδών- με χαμηλό κόστος για τους Δήμους, προς όφελος των κατοίκων που αισθάνονται ιδιαίτερα ανασφαλείς για την έγκαιρη μεταφορά τους σε νοσοκομεία της πρωτεύουσας, σε κρίσιμη περίπτωση σοβαρού τραυματισμού ή ασθένειας.

Στο Συνέδριο, συζητήθηκαν  πολύπλευρα ζητήματα που συνδέονται με την ανάπτυξη, στο πλαίσιο της αναζήτησης ενός κοινού σημείου αναφοράς για τον προσανατολισμό των ενεργειών που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα. Η INTERAMERICAN, παράλληλα με τη θεματική συμμετοχή της στον διάλογο, υποστήριξε το Συνέδριο και χορηγικά.

1 σχόλιο:

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...