Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Επιχείρηση σκούπα με 10 συλλήψεις σε Αρκαδία και Αργολίδα!

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα και Αρκαδία, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε 257 άτομα, προσήχθησαν συνολικά 65, από τους οποίους συνελήφθησαν 10 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι τρεις τσιγγάνοι την Αργολίδα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένας αλλοδαπός στην Αργολίδα, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του, 4 άτομα στην Αρκαδία, για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού και δύο στην Αρκαδία, για καλλιέργεια χασίς.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές σε Αρκαδία και Αργολίδα Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Τρίπολης φυτεία χασίς, με 25 δενδρύλλια, ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ επίσης κατασχέθηκαν και σύνεργα, τα οποία σχετίζονται με την χασισοκαλλιέργεια.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν συνολικά 109 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, καθώς και δέκα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...