Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΦΥΣΟΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ο ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ


Με το άσχημο θέαμα της αφισορύπανσης ασχολήθηκε χθες το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων, που επικρατεί στην πόλη του Ναυπλίου και όχι μόνο με προ ημερησίας θέμα που τέθηκε στην συνεδρίαση. 

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και η εικόνα που αντικρίζει κανείς, στην είσοδο του Ναυπλίου, σε κεντρικά σημεία και όχι μόνο, θυμίζει τσαντίρ μαχαλά.

Διάφορες (μουτσούνες κλαρινοκαλιτεχνών) της καλοκαιρινής αρπαχτής, μέσω πανηγυριών,  κοσμούν τα δεντρά, τις κολόνες και οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιφάνεια προβολής.


Αποτέλεσμα ειναι πως ο επισκέπτης αντικρίζει μια πόλη γεμάτη με αφίσες που άλλες έχουν σχιστεί και άλλες διαφημίζουν πανηγύρια που έχουν γίνει εδώ και ένα μήνα.

Αποφασισμένος να δώσει τέλος στην άναρχη αυτή κατάσταση εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ναυπλιέων  Δ.Κωστούρος που μίλησε ακόμη και για πρόστιμα, μόλις καθοριστούν οι χώροι που θα χρησιμοποιούνται για τις ανακοινώσεις  αυτές, σε όλο τον δήμο, ενώ από το πρωί συνεργεία του δήμου με εντολή του, έχουν επιδοθεί στον καθαρισμό της πόλης από αυτές τις αφίσες, κάτι που θα έπρεπε να αναλαμβάνουν οι εκάστοτε διοργανωτές των εκδηλώσεων από την επόμενη κιόλας της λήξης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...