Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Όχι κλείσιμο Ταχυδρομείων σε Καρύταινα και Λαγκάδια

Την αντίθεσή της στο κλείσιμο των ταχυδρομείων στην Καρύταινα και τα Λαγκάδια Γορτυνίας, εκφράζει η Παγγορτυνιακή Ένωση, με επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με την οποία του ζητά να επανεξετάσει το ζήτημα.

Στην επιστολή της η Παγγορτυνιακή Ένωση, αναφέρεται στην αποδυνάμωση της Γορτυνίας με τη κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών και αναρωτιέται μεταξύ άλλων «όλοι μιλούν για ανάπτυξη της υπαίθρου σε πολλούς τομείς, ώστε να παραμείνει ο κόσμος στις πατρικές του εστίες, να ζήσει και να δημιουργήσει εκεί. Τι είδους όμως ανάπτυξη είναι αυτή με τέτοιου είδους μέτρα;».

Παράλληλα, απευθύνεται στον υπουργό Μεταφορών και υπογραμμίζει,«σας καλούμε έστω και τώρα να επανεξετάσετε την απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των ανωτέρω Ταχυδρομικών Καταστημάτων και λόγω της εδαφικής ιδιομορφίας, αλλά και της στερούμενης οικονομικά περιοχής μας, να αναστείλετε τουλάχιστον για δύο έως τρία χρόνια τις αποφάσεις σας παραμένοντας τα Ταχυδρομικά Καταστήματα όπως έχουν σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...