Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Στο Όσλο ο Τατούλης για τον τουρισμό και τα προϊόντα


Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από τη «Μυθική Πελοπόννησο», δήλωσε η περιφερειάρχης του Όσλο και 'Ακερσχας Valgerd Svarstad Haugland, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί της, στη νορβηγική πρωτεύουσα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. 

Ο περιφερειάρχης παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου ως διεθνούς προορισμού και πρότεινε στην ομόλογό του την απευθείας συνεργασία των δύο περιφερειών. Επιπλέον, έθεσε το θέμα επέκτασης της συνεργασίας και με άλλες περιφέρειες δημιουργώντας δίκτυο περιφερειών.

Η περιφερειάρχης του Όσλο συμφώνησε στη δημιουργία ατζέντας θεμάτων που θα αποτελέσουν τη βάση της συνεργασίας αυτής. Επίσης, είχαν την ίδια γνώμη για την τουριστική συνεργασία των δύο περιφερειών μέσω της προώθησης του οικογενειακού τουρισμού, της παραθεριστικής κατοικίας και του σχολικού τουρισμού. Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η δημιουργία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκδήλωσης το Σεπτέμβριο, αφιερωμένης σε πελοποννησιακά προϊόντα και γεύσεις στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...