Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


 
Στο Ναύπλιο έγινε το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας το Σαββάτο 25 Μαΐου 2013, στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου, υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ / ΑΣΑΕΔ και του ΣΕΓΑΣ .

Τα αγωνίσματα που έγινα ήταν μήκος γυναικών, δισκοβολία ανδρών, άλμα επί κοντώ ανδρών, σφαιροβολία γυναικών, 400 μ. εμποδίων ανδρών, 800 μ. ανδρών, άλμα εις τριπλούν ανδρών, ακοντισμός ανδρών, 400 μ. γυναικών, 3000 μ. steeple ανδρών, 200 μ. ανδρών, 5000 μ. ανδρών, σκυταλοδρομία 4χ400 μ. ανδρών και γυναικών.  Στους αγώνες έλαβαν μέρος 170 αθλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο.


Πριν τους αγώνες έγινε η τελετή έναρξης με την παρέλαση των ομάδων ενώ τον όρκο του αθλητή απήγγειλε ο πρωταθλητής Ελλάδος Π. Ιακωβάκης.  Στους αγώνες έδωσε το παρών τους οι αθλητές της Εθνικής ομάδας Περικλής  Ιακωβάκης αθλητής του στίβου και Μπανιώτης Κώστας αθλητής του ύψους , οι οποίοι δεν συμμετείχαν στους αγώνες λόγω τραυματισμού τους.


Το παρών τους έδωσαν ο βουλευτής Αργολίδος Ι. Ανδριανός ,ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος,ο δικηγόρος και πολιτευτής Αργολίδος Γ. Παραβάντης, ο σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του πρωθυπουργού και μέλος του ΣΕΓΑΣ Ι. Μπόλλας ,ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κ. Χελιώτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Ι. Αποστολόπουλος, ο σύμβουλος Τουρισμού του δήμου Ναυπλίου Ι.Σοροβίγκας, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννήσου κ. Ντόκος καθώς  εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.


Στο τέλος των αγώνων ο δήμος Ναυπλιέων τίμησε με αναμνηστική πλακέτα την ομάδα της Κύπρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...