Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Χειβιδόπουλος για Σωτηρόπουλο:"Τα στοιχεία σας και στον εισαγγελέα. Γιατί αν δεν πάτε εσείς, θα πάω εγώ"

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα παραχώρησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος με αφορμή δελτίο τύπου που εξέδωσε ο τέως Νομάρχης Αργολίδας κ. Β. Σωτηρόπουλος και αφορούσε την διαχείριση του έργου του Αναβάλου από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αργολίδας.

Ο κ. Χειβιδόπουλος χαρακτήρισε το δελτίο τύπου του κ. Σωτηρόπουλου απαράδεκτο, αστοιχείωτο, συκοφαντικό και πολιτικά απρεπές ως προς την υπηρεσία της οποίας υπήρξε πολιτικός προϊστάμενος επί οκταετία. Μάλιστα τόνισε ότι οι εκφράσεις τις οποίες χρησιμοποιεί περί παρανομίας της Υπηρεσίας είναι βαριές και ενδεχομένως χρειαστεί να διερευνηθεί νομικά η στοιχειοθέτησή τους. Σε ότι έχει να κάνει με τις τεχνικές του παρατηρήσεις, εδόθησαν και οι αντίστοιχες απαντήσεις που εν τέλει δεν εκθέτουν την Υπηρεσία αλλά τον ίδιο τον κ. Σωτηρόπουλο και τους τεχνικούς του συμβούλους.

Τόνισε επίσης ότι τη στιγμή που σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις του Νομού, της Περιφέρειας και της κεντρικής εξουσίας (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης) δίνουν αγώνα για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου με τόσες αδυναμίες στην μελέτη του, ο κ. Σωτηρόπουλος προβαίνει σε χαιρέκακες δηλώσεις φανερά υπαγορευμένες από τους τεχνικούς του συμβούλους. Τεχνικούς συμβούλους που έχουν βαρύτατη ευθύνη για τα αδιέξοδα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά την υλοποίηση του έργου. Αν μάλιστα τον καιρό που ήταν στο τιμόνι της Αργολίδας συμβουλευόταν εκτός από αυτούς και την αρμόδια Δ/νση τότε θα είχαμε προφυλαχτεί από πολλές κακοτοπιές.

Επί της ουσίας του θέματος ο κ. Χειβιδόπουλος ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα και αναγκαιότητα για την Π.Ε. Αργολίδας είναι να διαφυλαχθεί το πραγματικά μεγάλο ποσό των 17 εκατ. ευρώ περίπου, που εξασφάλισε η κυβέρνηση το 2010 για την υλοποίηση του έργου και βεβαίως η επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου.

Είπε χαρακτηριστικά: «σεβόμαστε τα χρήματα του Έλληνα και του Ευρωπαίου πολίτη μέσα από τα οποία προέρχεται η χρηματοδότηση του έργου και δεν επιθυμούμε επ΄ ουδενι να παραδώσουμε ένα έργο που ενώ θα έχουν δαπανηθεί τόσα χρήματα το νερό δεν θα φθάνει ποτέ στο χωράφι».

Και κατέληξε: «Με τον κ. Σωτηρόπουλο ανήκουμε σε διαφορετική γενιά και η αντίληψή μας για τον τρόπο άσκησης της πολιτικής διαφέρει ριζικά. Προσωπικά προτίμησα να σκύψω το κεφάλι και να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου παρά τα προβλήματα. Ο κ. Σωτηρόπουλος εξακολουθεί να βαδίζει στα μονοπάτια των πολιτικών του παρελθόντος που η κοινωνία έχει απορρίψει. Λάσπη στον ανεμιστήρα για να λερωθούν όλοι και να προβληθώ εγώ ως καθαρός. Επειδή όμως δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με ανταπαντήσεις στις δηλώσεις του, ας μου επιτρέψει μολονότι έχω σχεδόν τα μισά του χρόνια μια συμβουλή: Τα στοιχεία σας και στον εισαγγελέα. Γιατί αν δεν πάτε εσείς, θα πάω εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...