Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Φωτορεπορτάζ: Αργεντίνικο τάνγκο χόρεψαν οι Καλαματιανοί

Σε ρυθμούς Αργεντίνικου τάνγκο χόρεψε η Καλαμάτα σε μια πρωτότυπη εκδήλωση που οργανώθηκε στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου. Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και ο κόσμος πολύς.

Δεκάδες ζευγάρια χόρεψαν τάνγκο υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από το συγκρότημα Roman Gomez Tango Quartet. Οι εντυπωσιακές φιγούρες του Διονύση και της Χλόης Θεοδωροπούλου που …αμφισβήτησαν τη βαρύτητα, ενός ζευγαριού tangeros το οποίο άνοιξε τη βραδιά, συνεχίστηκαν από άλλα ζευγάρια από σχολές χορού της Καλαμάτας, αλλά και της Σπάρτης, της Τρίπολης, της Κορίνθου, της Νεμέας, της Πάτρας και των Αθηνών, ενώ μετείχε και ένα ζευγάρι από τις Βρυξέλλες.



Μάλιστα, όταν οι κορδέλες που επισήμαιναν την «πίστα» χορού υποχώρησαν, μπόρεσαν να λάβουν μέρος και ζευγάρια που δεν είχαν προετοιμασθεί για τη βραδιά, ενώ ο κόσμος πλησίασε τους χορευτές, για να παρατηρήσει εκ του σύνεγγυς τις φιγούρες και να θαυμάσει την προσπάθειά τους.

Με το τέλος της επίδειξης των χορευτών, προσφέρθηκαν σε όλους empanadas, που είναι κεράσματα αργεντίνικης προέλευσης αλλά παρασκευασμένα με μεσσηνιακά προϊόντα, τυρί και λουκάνικο, καθώς και ένα ποτήρι με δροσερή sangria.

moriasnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...