Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 10Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ “ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2013″



 Την κορδέλα των εγκαινίων της έκθεσης “Αργολίδα 2013″έκοψε  ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Αθανάσιος Σκορδάς μαζί με τον περιφερειάρχη  Πελοποννήσου  Πέτρο Τατούλη ,τους βουλευτές του νομού, την Τετάρτη 15 Μάιου 2013 την έκθεση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας, στο χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, στην παραλιακή λεωφόρο Ναυπλίου- Νέας Κίου.  Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας - Κυνουρίας και τοποτηρητής Αργολίδος Αλέξανδρος με τον Θεοφιλέστατο επίσκοπο Επιδαύρου Καλλίνικο. Στην έναρξη της έκθεσης παρευρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Αθανάσιος Σκορδάς 


Παρόντες επίσης στα εγκαίνια της εκθέσεως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης, ο βουλευτής Αργολίδας με την Ν.Δ Γ.Ανδριανός, ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ Γ. Μανιάτης, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δ. Κοδέλας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α. Χειβιδόπουλος, το μέλος της Εκτ. Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Δ. Χατσησωκράτης, οι δημαρχοι, Αργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, Επιδαύρου Κ. Γκάτζιος, οι επικεφαλής των ελασσόνων αντιπολιτεύσεων, Άργους Μυκηνών Σ. Κωτσοβός, Ναυπλιέων Χ. Γραμματικόπουλος, ο πολιτευτής και περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης, ο πολιτευτής Γ. Παραβάντης, η διευθυντρια της ΔΕΥΑΝ Α. Μαντά οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές του νομού  καθώς και επιχειρηματίες από όλη την Αργολίδα. 

Η 10η Περιφερειακή Έκθεση τοπικής, παραγωγικής και τουριστικής φυσιογνωμίας εξοπλισμού επιχειρήσεων και κατοικίας, με τον διακριτικό τίτλο ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2013 διεξάγετε σε στεγασμένο χώρο 3.600 τ.μ. περίπου με κάλυψη τέντας στον αύλειο χώρο. 



Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε όλο το παραγωγικό & εμπορικό φάσμα της Αργολίδας είναι εκεί με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και με καινοτόμες ιδέες να δώσουν λύσεις και σύγχρονες προτάσεις. 


Τα εκθέματα εκτίθενται σε θεματικές ενότητες:

ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Με ιδιαίτερη έμφαση στην σημερινή κατοικία της οικολογίας και της βιωσιμότητας, τον εξοπλισμό και την διακόσμησή της, αλλά και τη συνολικότερη βελτίωση του επιπέδου ζωής των χρηστών της.
- Επίπλωση & διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
- Παιδικό έπιπλο – Έπιπλο κουζίνας
- Συστήματα σκίασης – Οικιακό εξοπλισμό – Δομικά υλικά
- Δάπεδα – Είδη υγιεινής – Πόρτες και παράθυρα Συστήματα ασφαλείας
- Γκαραζόπορτες- Κτηματομεσιτικές υπηρεσίες – Προκατασκευασμένα σπίτια
- Συστήματα ήχου, εικόνας και αναψυχής 



ΣΑΛΟΝΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Το θεματικό αφιέρωμα με τα μεγαλύτερα οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη, μονοπωλεί το επενδυτικό ενδιαφέρον για μικρά ή μεγάλα έργα και αποφέρει στους εκθέτες του μεγάλες «αποδόσεις».
Στο διψασμένο για πληροφόρηση κοινό του, απευθύνονται επιχειρήσεις που εξειδικεύονται σε:
- Εναλλακτικές και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
- Φωτοβολταικά – Γεωθερμία – Ηλιακή Ενέργεια
- Θέρμανση & Ψύξη
- Φυσικό Αέριο, Ξύλο και PELLET
Δίνοντας προτεραιότητα στην σωστή πρακτική και τη μακροχρόνια απόδοση, αναμένεται να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα, σε κάθε επίπεδο, για τις δράσεις, τη δύναμη αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης που παρουσιάζονται σήμερα και για το μέλλον 




ΣΑΛΟΝΙ CAR & GAS
Στο σαλόνι της αυτοκίνησης & αεριοκίνησης, μπορούν να συμμετέχουν
- νέα μοντέλα αυτοκινήτων, νέες τεχνολογίες, βελτιώσεις, αξεσουάρ και τα υπόλοιπα εμπορεύσιμα είδη του χώρου,
- οικονομικά καύσιμα, όπως το υγραέριο, το φυσικό αέριο, το υδρογόνο, υβριδικές τεχνολογίες και τα εναλλακτικά.

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ
Σε ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο θα δωθούν νέες ευκαιρίες στους τοπικούς παραγωγούς και μεταποιητές, να προβληθούν, να αναγνωριστούν και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους στα ιδιαίτερα προϊόντα της Αργολικής Γης.

ΣΑΛΟΝΙ ΓΑΜΟΥ
Στην έναρξη της σεζόν του κλάδου, θα δώσει στους εκθέτες του ευκαιρίες για άνοδο, καινούργιες συνεργασίες και άμεσα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...