Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ


 
Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο στον ομώνυμο ενοριακό ναό που βρίσκεται στο συνοικισμό Ναυπλίου . 


Ο ναός αυτός βρίσκεται στην μεγαλύτερη συνοικία της πόλης και κάθε χρόνο μαζεύει χιλιάδες πιστών που έρχονται από όλη την Αργολίδα για να τιμήσουν τους Αγίους


Φέτος τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος ,με την ευλογία του τοποτηρητή της μητροπόλεως Αργολίδος μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου.


Μετά το πέρας του αρχιερατικού εσπερινού και του κηρύγματος από τον θεοφιλέστατο, ακολούθησε λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων των Αγίων και της  Ιερής εικόνος  στην πόλη προς ευλογία των κατοίκων της.

Το παρών τους έδωσαν οι Βουλευτές Αργολίδας Ιωάννης Μανιάτης , Ιωάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλίου Χ,Γραμματικόπουλου  καθώς και οι στρατιωτικές αρχές του τόπου. Στην λιτανευτική πομπή προηγούντο η δημοτική φιλαρμονική του δήμου Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...