Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Καλαμάτα: Ίδρυση συλλόγου ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση συλλόγου ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καλαμάτα.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή μάλιστα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Σήμερα Τετάρτη 29/05/2013 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του επιμελητηρίου Μεσσηνίας επαναληπτική ανοιχτή συγκέντρωση μεταξύ ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος με θέματα :

Σύνταξη  καταστατικού του συλλόγου
Ορισμός συντονιστικής επιτροπής
Υπογραφή πρακτικού δημιουργίας του συλλόγου
Μετά από εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και αφού ακούστηκαν όλες οι απόψεις, απορίες και προβληματισμοί ο εντεταλμένος δικηγόρος κος Γεωργακάκος Γεώργιος συνέταξε το καταστατικό του συλλόγου που θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας προς έγκριση.
Ακολούθως ορίστηκε 8μελη συντονιστική επιτροπή η οποία έχει ως έργο το συντονισμό των ενεργειών για την διενέργεια εκλογών, το κάλεσμα όλων των συναδέλφων - ιδιοκτητών καταστημάτων για να εγγραφούν μέλη στο σύλλογο, να διαχειριστεί την εικόνα του συλλόγου ως προς τα  Μ.Μ.Ε. και τρίτους μέχρι την διενέργεια των εκλογών.
Κατόπιν υπεγράφη το πρακτικό δημιουργίας του συλλόγου από τους παρευρισκόμενους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ακολούθησε συζήτηση για να συντονιστούν οι ενέργειες του συλλόγου μετά την αναγνώριση του και την διενέργεια των εκλογών.
Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι ιδιοκτήτες καταστημάτων επιθυμούν να εγγραφούν στο  σύλλογο μας να επικοινωνήσουν με τον κύριο Μανέτα Ιωάννη στο τηλ. 6944 540202".


 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...