Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

"Μαντάμ Μπατρεφλάϊ" μέ τούρτα - έκπληξη για τη Νατάσα

Πρεμιέρα της καταπληκτικής- τολμηρής   παράστασης "Μαντάμ Μπατρεφλάϊ" στο θέατρο Προσκήνιο στην Αθήνα. Πρωταγωνιστής, σε συγκλονιστική ερμηνεία, ο Δημήτρης Γιωτης. Σκηνοθεσία Αντώνης Λουδαρος. Κατάμεστο το θέατρο κυρίως από καλλιτέχνες ηθοποιούς, σκηνοθέτες, χορευτές κλπ 
 
Ο Δημητρης (φιλος απο τα παλιά) της Νατάσας Ράγιου, δημοσιογράφου και πολιτικού της Ν.Δ.(στην Αχαϊα) αμέσως μετά την παράσταση της πρόσφερε τούρτα- έκπληξη μια και συνέπεσε η πρεμιέρα με τα γενέθλια της!

Το έργο του  Ντέιβιντ Χένρι Χουάνγκ “M.Butterfly” παρουσιάζεται στο Θέατρο Προσκήνιο (Καπνοκοπτηρίου 8 & Στουρνάρη) σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Το έργο βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γάλλου διπλωμάτη Μπερνάρ Μπουρσικό ο οποίος κατηγορήθηκε ότι παρέδιδε απόρρητες πληροφορίες στην Κίνα, διατηρώντας ερωτική σχέση με μια ντίβα της κινέζικης όπερας (Shi Pei Pu) επί 20 ολόκληρα χρόνια.

Η ιστορία του Μπουρσικό, αλλά και η ομώνυμη όπερα του Πουτσίνι, αποτέλεσαν την έμπνευση του συγγραφέα για τη δημιουργία του θεατρικού έργου. Παίζουν: Δημήτρης Γιώτης, Γιώργος Κροντήρης, Γιάννης Δρίτσας, Ειρήνη Χρηστίδη, Αθηνά Αλεξοπούλου, Ινώ Στεφανή.

Σκηνή από την παράσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...