Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Θύμα hacking η Νάντια Γιαννακοπούλου

Αυτήν την εικόνα αντικρίζει όποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτής Μεσσηνίας έπεσε θύμα του χρήστη paCMAN, ο οποίος στο μήνυμά του αναφέρει ότι ο ελληνικός λαός υποφέρει εξαιτίας της ελληνικής κυβέρνησης και επιτίθεται σε όλο το «διεφθαρμένο» πολιτικό σύστημα της χώρας.

Ο hacker μεταξύ άλλων αναφέρει: «Όταν οι πολίτες άρχισαν να διαμαρτύρονται ειρηνικά προσπαθήσατε να τους τρομοκρατίσετε. Όταν οι πολίτες ξεκίνησαν να μιλάνε δημόσια μέσω μπλογκ, επιχειρήσατε να τους εμποδίσετε, επιβάλλοντας νόμο κατά της ανωνυμίας των μπλόγκερς».

«Δεν μπορείτε να σταματήστε τη φωνή όσων έχουν δίκιο γιατί οι άνθρωποι δεν κλείνουν ποτέ τα μάτια τους στο σωστό. Προσπαθείτε να κρατήστε το στόμα μας κλειστό αλλά κάθε φορά που βρίσκετε έναν τρόπο να μας τρομοκρατήσετε, εμείς θα βρίσκουμε άλλον τρόπο να σπάμε τη βασιλεία του τρόμου» συνεχίζει και καταλήγει «Οι λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους λαούς».

Πολλαπλά τα χτυπήματα για τη νεοεκλεγείσα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Ποιος άλλωστε θα ξεχάσει τον προπηλακισμό που είχε υποστεί στο φεστιβάλ χορού της Καλαμάτας το καλοκαίρι, όταν οι συγκεντρωμένοι φώναζαν ρυθμικά «Κοίτα ρε Νάντια, κατάντια, κατάντια».

pontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...