Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Κανείς δεν κοκκινίζει για τον Παναιγιάλειο;; Φτάνει πια…

Σ’ ένα διαλυμένο και διεφθαρμένο κράτος επικρατεί διάλυση παντού αλλά η εκμετάλλευση και η αδικία έχουν και όρια…

Το σφυροκόπημα του Παναιγιαλείου, της ιστορικής ομάδας του Αιγίου συνεχίζεται χωρίς καμιά ντροπή. Είτε για λόγους μεροληψίας είτε για λόγους αδιαφορίας, η κατάσταση μόνο αηδία προκαλεί πια…

Ποιοι είναι αυτοί και με ποιο δικαίωμα έχουν καταδικάσει σε παρατεταμένη αγωνία μια ολόκληρη πόλη που ζει και αναπνέει εδώ κι εκατό χρόνια , με περηφάνια για την ομάδα της;

Ως πότε θα παίζονται σκοτεινά παρασκηνιακά παιχνίδια σε βάρος της;

Κάποτε θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην παραγκούπολη των «υψηλά ιστάμενων», που σβήνουν μονοκοντυλιά την αθλητική ιστορία της περιφέρειας.

Κάποτε οι αθλητικοί νόμοι θα πρέπει να ισχύουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, χωρίς εξαιρέσεις και μεροληψίες. Έχει καταντήσει κωμικοτραγικό, για τα ίδια αδικήματα άλλες ομάδες να δικαιώνονται κι άλλες να τιμωρούνται.

Τόσο ..τυφλή είναι αθλητική δικαιοσύνη;

Περιμένουμε όλοι οι Αιγιώτες από το Διαιτητικό Δικαστήριο να κρίνει την απόφαση του Εφετείου υπέρ του Παναιγιαλείου και να δώσει μια ανάσα σ αυτήν την πόλη που αδικείται συνέχεια ΚΑΙ στον αθλητισμό .

Ας φανεί επί τέλους η ΕΠΟ αντάξια του ρόλου της κι ας μάθουμε κάποτε ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο ρόλος της…

Δεν μπορεί τόσος κόσμος , η ομάδα, η διοίκηση, οι φίλαθλοι, οι Αιγιώτες να περιμένουν με την ψυχή στο στόμα στο παρά πέντε να δουν σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί ο Παναιγιάλειος.. Δεν είναι δυνατόν, αντί η ψυχή της ομάδας να χτυπάει στα γήπεδα, να την υποχρεώνουν να βολοδέρνει σε αίθουσες δικαστηρίων..

Ας σεβαστούν τελικά έναν ολόκληρο κόσμο που βρίσκεται, όλα αυτά τα χρόνια, πιστός και ένθερμος, στο πλευρό μιας ομάδας που έχει γνωρίσει τιμές και δόξες, μας έχει χαρίσει συγκινήσεις και αγωνίζεται με καρδιά και κότσια .

Νατάσα Ράγιου

Αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ π. βουλευτής Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...