Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

615 εκ. για αγροτική οδοποιία στην Καλαμάτα

Την ικανοποίησή του για την ένταξη του έργου «Αγροτική οδοποιία της τοπικής κοινότητας Βλαχόπουλου του Δήμου Πύλου Νέστορος στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 - Αλέξανδρος Μπαλτατζής» εκφράζει ο Δήμαρχος, Δημήτρης Καφαντάρης.

Το έργο προϋπολογισμού 615 εκατομμυρίων ευρώ, αφορά την αγροτική οδό, η οποία ξεκινάει δυτικά της επαρχιακής οδού Καζάρμα – Τουλούπα Χάνια, πίσω από το νεκροταφείο Βλαχόπουλου και αφού διασχίσει αγροτικές περιοχές του τέως Δήμου Βλαχόπουλου, διασταυρώνει το δρόμο Βλαχόπουλο - Παπούλια και κατευθύνεται νότια φθάνοντας στα όρια της Δ.Ε. Παπαφλέσσα, συνολικού μήκους 5.550 μέτρων.

Η ένταξη της προαναφερθείσας πράξης με ΑΔΑ:Β4ΛΤΒ-1ΟΦ είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων και εντατικών ενεργειών σε συνδυασμό  με τις ώριμες μελέτες τις οποίες υπέβαλλε ο Δήμος στοχεύοντας στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής. Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος –όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου- αναμένει την οριστική ένταξη δυο ακόμα σημαντικών έργων τα οποία υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και βρίσκονται στο στάδιο της προένταξης. Τα έργα αφορούν την Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Παπαφλέσσα και τη Βελτίωση του Αρδευτικού Δικτύου Κάμπου- Χανδρινού και Κάμπου - Στενωσιάς.

Πηγή: ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...