Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος είναι ο Σταύρος Καστρινάκης, ομιλητής του TEDxKalamata 2012

Το TEDxKalamata διοργανώνεται από μια ομάδα 30 εθελοντών στις 14 Δεκεμβρίου 2012. Το ρητό που συνοδεύει αυτήν την πρωτοβουλία είναι: "Planting Τhe Seed/Leading Decentralization", δηλαδή, "Φυτεύοντας Τον Σπόρο/Οδηγώντας Την Αποκέντρωση".

Για πρώτη φορά λοιπόν, φυτεύεται στην Καλαμάτα ο σπόρος του TED, σηματοδοτώντας την αναπτυξιακή προοπτική με γνώμονα τη βιωσιμότητα, αποβλέποντας στην υγιή αποκέντρωση.

Ανάμεσα στους ομιλητές, θα είναι και ο Σταύρος Καστρινάκης.

Με λένε Σταύρο Καστρινάκη και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1976. Σπούδασα Φυσική & Αστρονομία που ήταν/είναι ένα από τα πάθη μου και μετά έκανα μεταπτυχιακό στην Έρευνα & Εκμετάλλευση Κοιτασμάτων Πετρελαίου (για να βρούμε και δουλειά γιατί καλή η επιστήμη αλλά...).

Γυρνώντας στην Ελλάδα το 2000 μετά από διάστημα εργασίας στο Πανεπιστήμιο Harriot Watt στο Εδιμβούργο βρέθηκα σε διάφορες δουλειές με πιο σημαντική την οργάνωση και διεύθυνση τμήματος πωλήσεων και marketing στην εταιρία Βαμβακάς (Επιστημονικός / Ιατρικός Εξοπλισμός).

Παράλληλα ήμουν ενεργός αθλητής ελεύθερης κατάδυσης και ο χρόνος μου άρχισε να μοιράζεται ασύμμετρα μεταξύ δουλειάς και αθλητισμού.

Τελικά κέρδισε ο αθλητισμός και το 2008 ξεκίνησα ένα δρόμο που με έφερε σύντομα να οργανώνω διεθνείς αγώνες Ελεύθερης Κατάδυσης στην Ελλάδα με αποκορύφωμα την οργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Καλαμάτα το 2011 και την τοποθέτηση μου στο Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ε/Κ AIDA International.

Το 2013 μου έχει ανατεθεί ξανά η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ε/Κ στην Καλαμάτα. Αυτά είναι μόνο η αρχή...

Σας υπενθυμίζουμε πως οι εγγραφές για το πρώτο TEDxKalamata έχουν ξεκινήσει. Μπείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης για περισσότερες πληροφορίες.

http://www.TEDxKalamata.com

http://www.facebook.com/TEDxKalamata
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...