Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Τσιγγάνοι λήστεψαν νεαρό στην Τρίπολη

Τα χρυσαφικά που φορούσε ένας νεαρός «γυάλισαν» στο μάτι τριών τσιγγάνων που δεν δίστασαν να του επιτεθούν μέρα- μεσημέρι στη μέση του δρόμου στην Τρίπολη και να τον ληστέψουν! Όμως, η άμεση κινητοποίηση ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, απέτρεψε τη διαφυγή τους.

Το 22χρονο θύμα τα έχασε όταν βρέθηκε περικυκλωμένο από τους τρεις νεαρούς δράστες που άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον χτυπούσαν χωρίς έλεος, αν δεν τους έδινε την αλυσίδα και τον σταυρό που φορούσε μαζί με όσα χρήματα είχε. Έτσι, δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση και τους παρέδωσε τα χρυσαφικά και ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε στις τσέπες του.

Μόλις οι κακοποιοί ηλικίας 21, 18 και 18 χρόνων απομακρύνθηκαν, ο νεαρός ειδοποίησε τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και δεν δυσκολεύτηκαν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Πάνω τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον 22χρονο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια που ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες ληστείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...