Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο Ν.Ο.Ν ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΟ

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

 Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες της η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΝ για το Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας Ανδρών που διεξάγεται στο κολυμβητήριο Ναυπλίου, κερδίζοντας τον δυνατό - και φαβορί για την πρόκριση, μια που προέρχεται από την Α2 κατηγορία - Ν.Ο. Σύρου με σκορ 12-6.


Επίσης ο Νηρέας Πατρών επικράτησε του Ν.Ο. Καλαμάτας, στον πρώτο αγώνα της χθεσινής ημέρας και με την οποία θα παίξει σήμερα στις 11.00 το πρωί ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου.
Η ομάδα μας, αμιγώς Ναυπλιώτικη και με τον πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας στο Πρωτάθλημα, παρά τις αντιξοότητες (κλειστό κολυμβητήριο για 5,5 μήνες και με προπόνηση μόλις 40 ημερών) έδειξε τη θέληση να παραμείνει στην κατηγορία και να συνεχίσει τη μεγάλη παράδοση του ναυπλιακού πόλο.


Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν: Ντέμος Γιώργος, Δημήτρης Χρόνης (τερματοφύλακες), Μπουγιώτης Τάκης (αρχηγός), Κανελλόπουλος Ορέστης, Καρούνης Γιάννης, Κατσαρός Αντώνης, Κοντός Χρήστος, Κούτρης Τάσος, Κούτρης Πάνος, Κωνσταντακόπουλος Αναστάσης, Μυλωνάς Δημήτρης, Πότιτς Νίκος, Τόμπρας Κώστας, Τσελίκας Ανδρέας, Τσουρκάνου Κυπριανός. Μασκότ της ομάδας ο μικρότερος υδατοσφαιριστής μας ο Νίκος Βουρλέτσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...