Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ημερίδα από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους

 
Ανοικτή Ημερίδα για τα καυτά θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον Εμπορικό κόσμο διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αργούς την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Η τεράστια ύφεση που πλήττει το εμπόριο τα τελευταία 3 χρόνια και ειδικά της μικρές και πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις και έχουν δημιουργήσει εκρηκτικό περιβάλλον γι αυτές ήταν το κεντρικό ζήτημα που απασχόλησε την ημερίδα.


Τα θέματα που κυριάρχησαν στην συζήτηση ήταν το Ασφαλιστικό, το Ενοικιοστάσιο επαγγελματικής στέγης, τα Εμπορικά & επαγγελματικά δάνεια, το Φορολογικό και η Κυριακάτικη αργία.


Θέση στις εισηγήσεις του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Άργους που αποτελούνταν από τους, Α. Καλοθέου, Δ. Μητσόπουλο, Α. Τζίμου, πήραν οι βουλευτές, Γιάννης Ανδριανός, Δημήτρης Κοδέλας,  Γιάννης Μανιάτης και η  Μαρία Γιαννακάκη. 

Εκτός από τον επιχειρηματικό κόσμο, την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου Γ.Παιβανάς,  πρόεδρος της ΟΕΒΕΑ Π.Μακρής, ο πρόεδρος του εργατικου κέντρου Αργολίδας Φ.Κολεβέντης, ο τέως δήμαρχος Άργους Δ.Πλατής, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Άργους Μυκηνών Σ.Κωτσοβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...