Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Νυχτερινά ψώνια μετά μουσικής στην Καλαμάτα στις 31 Αυγούστου

Εμπορική και πολιτιστική «ολονυχτία» στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, την Αριστομένους και την κεντρική πλατεία -τη νύχτα της 31ης Αυγούστου προς 1η Σεπτεμβρίου- προετοιμάζουν ο δήμος, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Εμπορικός Σύλλογος, και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Σχετική ανακοίνωση έκανε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, μετά από συνάντηση που είχε νωρίτερα με εκπροσώπους των πιο πάνω φορέων -τον Δημήτρη Μανιάτη, τη Λίλιαν Ψηλάκη και τον Χάρη Βγενή αντίστοιχα.

«Θα είναι μια νύχτα εμπορίου και πολιτισμού, με σκοπό να έλθει κόσμος στην Καλαμάτα. Οι τιμές στα εμπορικά καταστήματα θα… καταρρεύσουν, ενώ και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα είναι εξαιρετικά μειωμένες» είπε ο δήμαρχος.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας είπε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας -μέχρι τις 5 το πρωί, όπως το προσδιόρισε- θα πραγματοποιούνται πολιτιστικά δρώμενα από διάφορα συγκροτήματα στον άξονα Ιστορικό Κέντρο, πεζόδρομος Αριστομένους, κεντρική πλατεία και οδός Αριστομένους.

Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι η διενέργεια αυτής της «λευκής νύχτας», θα προβληθεί ιδιαίτερα και με ένταση από τον δήμο σε όλη τη Νότια Πελοπόννησο. Διαβάστε το άρθρο στην

Βασίλης Μπακόπουλος /eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας! Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...